Puig Cendrós i Sant Salvador de les Espases (14.08.2017).


Ruta circular per pujar a dos cims del Baix Llobregat, el Puig Cendrós (499m.) i Sant Salvador de les Espases (413m.).
Sortida des de la Puda i pujada sense descans fins arribar al Pla del Fideuer, d’aquí al cim del Puig Cendrós hi tenim cinc minuts de pujada. El més interessant d’aquest cim són les vistes de Montserrat, de Sant Salvador de les Espases i de tota la zona que l’envolta. Del cim tornem a baixar fins el Pla del Fideuer, aquí agafem el camí que ens porta fins al coll de Sant Bernat on hi ha una petita “imatge” de Sant Bernat de Menton, d’aquí fins a Sant Salvador de les Espases és el tram de camí més maco. A Sant Salvador de les Espases s’hi troba l’ermita del mateix nom documentada a partir del segle XIV, hi ha una part oberta que és un refugi lliure, i per on s’ha de passar per arribar al cim. També podem gaudir d’unes bones vistes de Montserrat.
Dos cims “menors” que també tenen el seu encant.

Leave a comment