31a. Marxa popular


Ja la tenim aquí, enguany celebrarem la 31a edició de la marxa popular de Cardona. El recorregut serà d’uns 17,5 quilòmetres, que recorrerà per camins i corriols. Abans de la sortida hi haurà xocolata desfeta i coca gentilesa de Parador de Cardona i Instal·lacions Garmi, a les 07.30 h es farà la sortida, hi haurà tres controls, el primer amb aigua, el segon serà el del’esmorzar on hi haurà entrepà de botifarra amb la col·laboració de Flequers de Cardona, fruita, refrescs, vi, cervesa, cafè, cigaló, cacau… també avituallament pels gossos, que no cal dir que s’hauran de portar lligats i un tercer control amb aigua, meló i síndria. A l’arribada donarem un record a tothom, tornareu a tindre varietat de refrescs i una aixeta amb cervesa fresca gentilesa de Bar-Restaurant La Bauma. Esperem que us animeu a vindre i gaudiu de la caminada.

Leave a comment