Carnets federatius 2017


Ja es poden tramitar els carnets federatius 2017. Aquest any hi ha novetats. Us passo els arxius amb tota la informació.

Per fer la tramitació ho farem com sempre, vosaltres feu un ingrés al nostre número de compte amb la quantitat corresponent a la modalitat de llicència que vulgueu, feu-hi constar el nom de la persona a la qual se l’hi ha de fer la llicència, un cop fet l’ingrés, nosaltres farem la tramitació i us anirem fent cinc cèntims de com van els tràmits (per qualsevol dubte del número de compte podeu escriure un correu a camalics@gmail.com).
Un cop rebem la llicència, si cal, us la farem arribar per correu ordinari. Penseu que la vigència del carnet és de l’ 1 de gener de 2017 a 31 de desembre de 2017, un any natural. En qualsevol cas com més aviat fem els tràmits abans arribarà, ja que ara és quan hi ha l’allau de tramitacions més gran i triguen més a fer-les, però també heu de tenir en compte que un cop tramitada i pagada a la FEEC, encara que no es tingui el carnet físicament, ja esteu federats.
https://www.feec.cat/noticia/el-nou-carnet-federatiu-de-la-feec-per-al-2017-presenta-novetats-i-millores/
També us volem demanar que si algú ha canviat de número de compte o es vol donar de baixa com a soci/a ens ho faci saber, així evitem retorns de quota i recàrrecs quan cobrem la quota anual.

Leave a comment