Novetats de la Marxa del Setge


Us hem de fer cinc cèntims d’una novetat important pel que fa a les caminades de resistència.
La Copa Catalana de Caminades de Resistència (CCCR) deixa de fer-se com a tal, a partir d’enguany passa a dir-se Circuit Català de Caminades de Resistència 2017 (CCCR 2017), i en continuaran formant part les mateixes entitats i caminades. Passa a ser NO COMPETITIVA i es farà un reconeixement a tots aquells caminants que finalitzin un 75% de les proves realitzades.
Això és una petita pinzellada del que ha estat la reunió que hem fet les entitats membres del ara anomenat circuit amb els representants de la FEEC. En breu anirem informant més detalladament ja que com que la nostra caminada és la primera del circuit, el 5 de març, i les inscripcions estan obertes des de l’ 1 de gener, la FEEC s’ha compromès a treure la informació ràpidament.
Aquestes discrepàncies entre entitats i FEEC és el que ha fet que a dia d’avui encara no hi hagi res penjat a la pàgina de la FEEC. En breu estarà tot llest i  s’emetrà una circular.
Disculpeu les molèsties que tota aquesta desinformació us hagi pogut ocasionar.

Leave a comment