bolallum.gif (1653 bytes)   XI MARXA POPULAR (1994)
rallamarro.gif (10970 bytes)
RECORREUT: Plaça de la Fira, Torre del Seuba, cal Fontelles, Font del Musquera, el Mujal, cal Nieto, cal Bocanegra.

logo3.gif (5468 bytes)

ITINERARI

Sortirem de la Plaça de la Fira, en direcció la Muntanya de Sal, ens dirigirem cap a la Torre del Seuba, una masia del segle XIX  reconstruïda els anys 70.

Seguint el camí de Tresserres i tot passant per la Torre de la Pitosa i la Torre de la Xina, ens dirigirem cap a la masia de Sant Cristofol, on just al costat i trobem una capella dedicada a aquest mateix Sant, la qual data del segle XV.

Seguint el torrent de la vall, arribarem a la masia coneguda amb el nom de Conill, situda en el terme de Navàs, seguirem el recorregut fins arribar a cal Garrifes, on hi podem veure les restes d'un poblat medieval vinculat al castell de Torroella; just al costat trobarem Fontelles del Mas i la Capella de Sant Martí de Fontelles. Tot passant per la rasa de Davins, trobarem una bassa d' ADF prop de la Lloreda; seguidament arribarem a uns dels punts més alts de tot el recorregut el Mujal, (una de les masies pairals, més grans del municipi de Cardona i al costat de la casa podrem fer una visita a la capella de la Mare de Déu de la Mercè)  i Sant Quintí amb 650 metres d'altura..

Reprendrem camí cap a la Serra del Vilar, tot passant pel mas de Boi, el Coll de Nyítols, la Torre de Tarrès, fins arribar a través d'un corriol estret i empedrat el Porxo de l'Eruga, continuarem el camí cap a l'escorxador municipal (actualment tancat), fins arribar novament el punt de sortida, la Plaça de la Fira.

ÍNDEX  arrowleft.gif (3249 bytes)         arrowright.gif (3228 bytes)  MAPA