trabul1a.gif (3050 bytes)  VII MARXA POPULAR (1990)
linverd.gif (508 bytes)

RECORREGUT: Plaça de la Fira, Porxo de l'Eruga, Serra del Vilar, Vall de Coma, El Jovellar, el Serrat de Vilanova, Sant Ramon,Colònies Arquers i Plaça de la Fira.

logo7.2.gif (10243 bytes)

ITINERARI

Empendrem la marxa a la Plaça de la Fira, tot passant pel portal de Sant Miquel, trencarem a la dreta en direcció a l'escorxador, baixarem el camí de la Mare de la Font, fins arribar el Porxo de l'Eruga. Ara ja haurem deixat enrera el nucli urbà i ens trobarem dins d'un entorn rural, caracteritzat per la seva bellesa de diverses formes i tonalitats.

Deixarem la carretera per agafar l'antic camí de Coma, molt tortuòs i vorejat de camps, per poder seguir en direcció a la vall. Tot baixant ens trobarem amb uns horts regats per el torrent del Cadenes, amb alguns arbres fruiters i un saüquer de flors molt oloroses. Deixant enrera els horts, marxarem per una pujada pedregosa i estreta i al capdamunt d'aquesta, podrem veure la part nord de Cardona i un tros del Raval. Tot continuant, el camí ens condueix a una casa anomenada Torre del Cintana, voltada de granges; tot seguit passarem per un grup de cases envoltades de camps i el torrent travessant-los tots ells; en primer terme trobarem el Jovellanet, seguida del Jovellar, la roqueta i la gran pairal de Palà de Coma.

Seguirem el Serrat de Vilanova fins a arribar  a la casa que anomenen amb aquets mateix nom, situada paral·lelament amb cal Fuster Arrupit, seguint el camí de terra trobarem Sant Ramon, passant per el Catllar fins arribar a les Colònies Arquers, on ens desviarem per la carretera del Miracle fins arribar novament a la Plaça de la Fira.

ÍNDEX  arrowleft.gif (3249 bytes)         arrowright.gif (3228 bytes)  MAPA