32a marxa popular de Cardona

Molt bones a tothom !!

Seguim sumant any rere any marxes populars. Molts camins recuperats i altres que s'han tornat a perdre i que intentem que es mantinguin. Així que, aquest any, tindrem una mica de tot. Hem recuperat algun camí antic, ja perdut, i hem intentat netejar altres que havíem obert en edicions anteriors.

La 32a Marxa serà aquest any una mica diferent. La part inicial serà, el que moltes vegades ha estat la tornada.

Així que, des de la Plaça del Vall, anirem pel Pare Etern cap a la Torre del Botxí per baixar fins a L'Havana. Des d'allà travessarem el riu i ens endinsarem per les "hortes" de Cardona. Trobarem el primer control al Ton de la Clau, per on travessarem la carretera de Cardona a Berga. Pujarem fins el Turó del Màrtir per baixar direcció al Remei i arribar a La Carosa, on haurem seguit una part del camí de la Marxa del Setge, per esmorzar.

La segona part de la marxa seguirà en direcció al túnel del riu Cardener per pujar i baixar ràpidament en direcció a La Coromina. Allà hem recuperat l'antic camí de la Font del vi, el qual agafarem per pujar en direcció a la gasolinera del Vilalta.

Tornarem a travessar la carretera i agafarem el camí de Tresserres. A pocs metres seguirem un corriol que ens portarà fins on hi havia l'antic residu de la mina de Cardona per trobar-nos ara amb el corriol de la Vall Salina. L'arribada al parc natural de la Muntanya de Sal i la tornada a Cardona pel la carretera de la mina serà el punt final.

Que tingueu una bona caminada i procureu respectar el màxim el nostre entorn.

 

També des aquí volem donar les gràcies als propietaris dels camins per on passem i que ens han facilitat el recorregut de la marxa popular .

 

 

 

FOTOS 1

FOTOS 2