36a Marxa Popular de Cardona

9 de juny 2019

Bon dia,

El proper diumenge farem la 36a Marxa Popular de Cardona, una caminada apte per a tothom. El recorregut serà d'uns 16,5 quilòmetres aproximadament, com sempre hi haurà tres controls de pas, en el primer també hi haurà aigua, en el segon farem l'esmorzar, on hi haurà una mica de tot i en el tercer aigua, meló i síndria. A l'arribada donarem el record de la marxa, hi haurà refrescos i una aixeta de cervesa fresca gentilesa del Bar-Restaurant El Menut de la Bauma, també alguna coseta per picar, ah, i abans de la sortida xocolata desfeta i coca.
El preu de la marxa és de 10€ però pels socis i sòcies del Cenre, és gratuita.
Enguany en el primer tram anirem seguint el recorregut que feien les vagonetes que portaven la potassa de Cardona a Súria, anirem resseguin el que queda de les pilones fins a la pilona número 22 a partir d'aquí tornarem cap a Cardona. Podreu veure que les pilones estan numerades, aquest número és el número original que tenia cada pilona, això és fruit d'un treball per recuperar més o menys el traçat que feien les vagonetes fins a Súria, un treball que estem fent juntament amb el Centre Excursionista de Súria, gent de Palà, Valls de Torroella i altres voluntaris, una feina que un cop acabada permetrà anar de Cardona a Súria seguint el que queda de les pilones, també podreu veure varies barraques de vinya, un forn de calç, una sínia...

Recordeu que heu de portar el got de casa, ja que no en donarem en els controls.

Us agrairíem féssiu difusió de la marxa

Esperem que gaudiu de la marxa

Gràcies

.NOTES D'INTERÉS:

 • A partir de les 7 del matí xocolatada. L'organització no es fa responsable si algun participant es queda sense xocolata. Cal matinar!!
 • La inscripció es farà al mateix lloc de la sortida (Plaça del Vall) a partir de 2/4 de 7 del matí. El preu és de 10 € i gratuïta per als socis.
 • El trajecte estarà senyalitzat amb cintes.
 • Els participants hauran de passar per tots els controls.
 • En el primer control hi haurà aigua, al segon esmorzar i al tercer meló i síndria.
 • Recordem que no hi haurà gots de plàstic en els avituallaments.
 • En cas de no voler continuar la marxa, caldrà fer-ho saber al control més proper.
 • L'organització no es fa responsable dels accidents que es puguin produir.
 • L'organització es reserva el dret d'alterar el programa per causes de força major i no es farà responsable dels incidents que es puguin produir.
 • Cal portar els gossos lligats.
 • El fet de prendre la sortida suposa l'acceptació de les condicions establertes en aquest full.

 

 

 

També des aquí volem donar les gràcies als propietaris dels camins per on passem i que ens han facilitat el recorregut de la marxa popular .

PERFIL