38a. Marxa Popular de Cardona.

12 de juny de 2022

Presentació:

S’acosta el juny i ja preparem la que serà 38a Marxa Popular de Cardona. Com que sembla que hem anat recuperant la normalitat aquest any sí que podrem fer-la com abans.

Data: Diumenge 12 de juny

Sortida: des de la Plaça del Vall de 7:00 a 7:30h

Resum del recorregut:

Enguany el recorregut el farem cap a la zona Nord del poble.

 

Des de la Plaça del Vall anirem cap el pont de Sant Joan, seguirem pel camí de Tavèrnoles fins trobar el camí Ral de Berga, passarem per la capella del Remei i el seguirem fins el clot de la Malamata. Creuarem la carretera de Berga i pujarem per la solana de la Socarrada fins trobar el camí del cim del Remei. Baixarem per l’altre costat del serrat per la Solana de Carcaveres fins arribar a la rasa de Gargallà. Continuarem pel costat de la riera i quan arribem al toll de la Guillema la creuarem, pujarem el serrat per anar a trobar els dolls de l’Aigua d’Ora, creuarem la riera per la Biga i passarem pel costat del molí Nou. Creuarem el camí de Sorba i ens enfilarem a la solana per anar a buscar un corriol que baixa per l’Obaga del Calvari. Tornarem a trobar el camí de Sorba, el seguirem fins la Creu Vermella i aquí ens desviarem per anar a creuar el Cardener. La pujada a Cardona la farem passant per la vall dels Nyítols

 

Notes:

  • A la sortida s’haurà de recollir el braçalet.
  • Al matí hi haurà coca i xocolata abans de la sortida.
  • Hi haurà un avituallament i dos punts més d’aigua. Cal que porteu el got de casa, ja que l’organització no en donarà per tal d’evitar deixalles.
  • Aquest any haurem de creuar el riu Cardener
  • A l'arribada hi haurà una aixeta de cervesa fresca gentilesa del Bar-Restaurant El Menut de La Bauma.
  • Hi haurà un record per a tothom.

GALERIA DE FOTOS 1

GALERIA DE FOTOS 2

 

 

 

Col·laboren: