presentació 7a marxa del setge

Som-hi un any més!!

Aquest any la 7a. Marxa del Setge serà el primer diumenge de març (4d’octubre de 2020).

Aquest any hem escurçat una mica la Caminada. Hem tret les voltes al Castell i baixarem directament pel camí cobert que ens porta directament a l’Avinguda del Rastrillo. A més, hem tret el tros de pista que ens portava de la baixada el Calvari fins al Molí Nou. Així que la Marxa del Setge tindrà una distància de 50,5 km aproximadament.

Recordem que la sortida serà des del baluard de Sant Vicenç del Castell de Cardona i l’arribada serà a la Plaça de la Fira. Hi haurà un total de 5 avituallaments i 5 controls pels quals serà obligatori passar.

També, aquest any, donem l’opció de fer una marxa més curta de 29,5km i amb un desnivell acumulat de 3.020 m.

Anunciar també que, la VIIa Marxa del Setge serà una prova no competitiva i formarà part del Circuit Català de Caminades de Resistència 2020.

Informar que enguany tampoc hi haurà gots d’un sol ús en les controls i, que per tant, cada participant haurà de portar el seu.

Donar les gràcies als propietaris dels terrenys per on passem i a tots els col·laboradors que fan possible, per sisè any consecutiu, poguem organitzar la Marxa del Setge.

Igualment informar que la Marxa de Setge passa per camins públics i privats i, que tenim autorització dels propietaris per passar-hi i per tant no haurien de ser de pública concurrència en els dies previs i posteriors a la Marxa del Setge.

Ànims i bona Marxa!!!

Inscripcions: Del 14 al 27 de setembre fins a cobrir places lliures

Data: 4 d’octubre de 2020

Plànol zones d’aparcaments

Recollida dorsals:

– Dissabte 3, de 17:00 a 19:00 h. al bar el Menut de la Bauma (Plaça de la Fira).

– Diumenge 4, de 6 a 7 h. (abans de la sortida)

Sortida: a les 7 de matí del Castell de Cardona

Gràfica de participants de la Marxa del Setge: