Presentació 6a Marxa del Setge

Som-hi un any més!!

Aquest any la 6a. Marxa del Setge serà el tercer diumenge de març (dia 17 de març de 2019).

Les pluges de l’any passat ens van obligar a fer canvis substancials en el recorregut a última hora. Havíem de travessar el riu Cardener, la riera de Navel i de l’Aiguadora i això era impossible degut al cabal d’aigua que baixava.

Teníem fets uns canvis en el recorregut dels anys anteriors evitant el tram de la Bandera i La Carosa i allargant per la zona de Tresserres i al final vam haver de substituïr alguns d’ells.

Esperem que aquest any sí que poguem fer la Marxa tal i com l’havíem dissenyat l’any passat amb un increment del quilometratge en els corriols, en detriment de les pistes forestals.

Recordem que la sortida serà des del Castell i l’arribada serà a la Plaça de la Fira. Hi haurà un total de 5 avituallaments i 5 controls pels quals serà obligatori passar.

També, aquest any, donem l’opció de fer una marxa més curta de 31 km i amb un desnivell acumulat de 3.020 m.

Anunciar també que, la VI Marxa del Setge serà una prova no competitiva i formarà part del Circuit Català de Caminades de Resistència 2019.

Informar també que enguany tampoc hi haurà gots d’un sol ús en les controls i, que per tant, cada participant haurà de portar el seu.

Donar les gràcies als propietaris dels terrenys per on passem i a tots els col·laboradors que fan possible, per sisè any consecutiu, poguem organitzar la Marxa del Setge.

Igualment informar que la Marxa de Setge passa per camins públics i privats i, que en aquests últims, hem hagut de demanar permís als propietaris. Per tant no haurien de ser de pública concurrència en els dies previs i posteriors a la Marxa del Setge.

Ànims i bona Marxa!!!

Data: 17 de març de 2019

Plànol zones d’aparcaments

Recollida dorsals:

– Dissabte 16, de 17:00 a 19:00 h. al bar el Menut de la Bauma (Plaça de la Fira).

– Diumenge 17, de 6 a 7 h. (abans de la sortida)

Sortida: a les 7 de matí del Castell de Cardona

Gràfica de participants de la Marxa del Setge: