PRESENTACIÓ

 

HISTÒRIA

 

RECORREGUT

 

GALERIA

 

REGLAMENT

 

CLASSIFICACIONS

 

COL·LABORADORS

PRESENTACIÓ

Des del Centre Excursionista us volem donar les gràcies per l´èxit que hem tingut en les edicions anteriors de la Marxa del Setge i convidar-vos a participar en la propera que es celebrarà el 5 de març de 2017.

Si la primera edicó la vam tancar amb un total de 220 participants, la segona n'hi vam tenir 281 i a la darrera 456 .

En aquesta quarta edició hem pensat que el recorregut que dóna la volta a Cardona és prou interessant per mantenir-lo, ja que en gairebé cap moment perdem de vista el majestuós castell des de cada un dels cims per on transcorre la marxa.

Enguany però, encara que la sortida és des del Castell, l'arribada serà a la Plaça de la Fira.

Anunciar també que, la IV Marxa del Setge serà una prova no competitiva i formarà part del Circuit Català de Caminades de Resistència 2017 i que en el moment de la recollida de dorsals s'haurà de presentar el Model de Plec de descàrrec i certificat d'aptitud física.

Donar les gràcies als propietaris dels terrenys per on passem i a tots els col·laboradors que fan possible, per quart any consecutiu, poguem organitzar la Marxa del Setge.

Igualment informar que la Marxa de Setge passa per camins públics i privats i, que en aquests últims, hem hagut de demanar permís als propietaris. Per tant no haurien de ser de pública concurrència en els dies previs i posteriors a la Marxa del Setge.

Data: 5 de març de 2017

Recollida dorsals:

- Dissabte 4 de 5 a 8h. de la tarda al bar el Menut de la Bauma (Plaça de la Fira).

- Diumenge 5 de 6 a 7 h. (abans de la sortida)

Sortida: a les 7 de matí del Castell de Cardona

Arribada: Plaça de la Fira

Distància: 53 km

Desnivell acumulat: 4.672 m