PRESENTACIÓ

 

HISTÒRIA

 

RECORREGUT

 

 

GALERIA

 

 

COL·LABORADORS

COMUNICAT MARXA DEL SETGE

COMUNICAT MARXA DEL SETGE

 

Marxa del Setge de Cardona - dissabte, 3 / març / 2018

 

Degut al gran cabal d’aigua que baixa ara mateix pel riu Cardener, la riera de Navel i la riera de l’Aigua d’Ora i la impossibilitat que hi ha a hores d’ara per passar-les ens veiem obligats a canviar alguns trams del recorregut. No seguiu el track i feu cas de les cintes que hi ha marcant el camí. Demà al matí abans de la sortida confirmarem quins trams s’han hagut de canviar. També us recomanem la màxima prudència durant tot el recorregut.

Disculpeu les molèsties.

 

PRESENTACIÓ

Des del Centre Excursionista us volem donar les gràcies per l´èxit que hem tingut en les edicions anteriors de la Marxa del Setge i convidar-vos a participar en la propera que es celebrarà el 4 de març de 2018.

En aquesta cinquèna edició hem canviat una mica el recorregut pensant en fer-lo una mica més ràpid. Hem tret el tram de pujada a la Bandera i La Carosa i també hem escurçat una mica la zona de Coma. A canvi, l'hem allargat cap el costat de Malagarriga i la zona de Tresserres. Creiem que, amb aquest canvis, la volta a Cardona quedarà més compensada.

A l'igual que l'edició anterior, encara que la sortida és des del Castell, l'arribada serà a la Plaça de la Fira. Hi haurà un total de 5 avituallaments i 5 controls pels quals serà obligatori passar.

També, aquest any, donem l'opció de fer una marxa més curta de 31 km i amb un desnivell acumulat de 3.020 m.

Anunciar també que, la V Marxa del Setge serà una prova no competitiva i formarà part del Circuit Català de Caminades de Resistència 2018 i que en el moment de la recollida de dorsals s'haurà de presentar el Model de Plec de descàrrec i certificat d'aptitud física.

Informar també que enguany no hi haurà gots d'un sol ús en les controls i, que per tant, cada participant haurà de portar el seu. En qualsevol cas, en el moment de la recollida de dorsals es vendran gots de plàstic al preu d'1 €.

Donar les gràcies als propietaris dels terrenys per on passem i a tots els col·laboradors que fan possible, per cinquè any consecutiu, poguem organitzar la Marxa del Setge.

Igualment informar que la Marxa de Setge passa per camins públics i privats i, que en aquests últims, hem hagut de demanar permís als propietaris. Per tant no haurien de ser de pública concurrència en els dies previs i posteriors a la Marxa del Setge.


Data: 4 de març de 2018


Recollida dorsals:


- Dissabte 3 de 17:00 a 19:00 h. al bar el Menut de la Bauma (Plaça de la Fira).


- Diumenge 4 de 6 a 7 h. (abans de la sortida)


Sortida: a les 7 de matí del Castell de Cardona


Arribada: Plaça de la Fira