Presentació

Amb ganes de que ens anem consolidant com a una Clàssica de les Caminades de Resistència , us presentem la 8a Marxa del Setge.

Per tant, la 8a Marxa del Setge serà el segon diumenge de març (12 de març de 2023).

Aquest any variem el recorregut totalmet. Farem la caminada al revés de les altres edicions.

Enguany baixarem directament pel Camí Cobert del castell que ens porta directament a l’Avinguda del Rastrillo i farem una volta al Camí Nou, per així dirigir-nos directament cap a la Muntanya de Sal, d’on ja ens endinsarem cap els corriols i camins que ens envolten.

La Marxa del Setge tindrà una distància de 52 km aproximadament  i un desnivell acumulat d’uns 4.600 m

Recordem que la sortida serà des del baluard de Sant Vicenç del Castell de Cardona i l’arribada serà a la Plaça de la Fira. Hi haurà un total de 5 avituallaments i 5 controls pels quals serà obligatori passar.

També, aquest any, donem l’opció de fer una marxa més curta de 31 km i amb un desnivell acumulat de 2.400 m i que no serà puntuable en el CCCR

Anunciar també que, la 8a. Marxa del Setge serà una prova no competitiva i formarà part del Circuit Català de Caminades de Resistència 2023.

Informar que enguany tampoc hi haurà gots d’un sol ús en les controls i que, per tant, cada participant haurà de portar el seu.

Donar les gràcies als propietaris dels terrenys per on passem i a tots els col·laboradors que fan possible, per setè any, poguem organitzar la Marxa del Setge.

Igualment informar que la Marxa de Setge passa per camins públics i privats i, que tenim autorització dels propietaris per passar-hi i per tant no haurien de ser de pública concurrència en els dies previs i posteriors a la Marxa del Setge.

Ànims i bona Marxa!!!