Comunicat de la FEEC. Covid-19


Davant la situació d’emergència generada per l’afectació del COVID-19, la FEEC recomana cenyir-se a les directrius publicades al comunicat de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física. La FEEC, doncs, ha decidit suspendre els Campionats de Catalunya, Circuits Catalans i Copes Catalanes que es duguin a terme durant els pròxims, com a mínim , 15 dies, a l’espera de veure l’evolució de la situació. Pel que fa a les entitats i clubs organitzadors de proves, recomanem suspendre-les o ajornar-les tal com recomana la Secretaria General de l’Esport. En aquest cas, els participants haureu de posar-vos en contacte amb els organitzadors per saber la seva situació.

Pel que fa a l’atenció al públic per part de la FEEC, ens podeu trucar al 661780585 o enviar-nos un correu electrònic a feec@feec.cat. Les oficines estaran temporalment tancades.

Les activitats que es veuran afectades durant aquests quinze dies són:Cap de setmana del 14 i 15 de març:
– Campionat de Catalunya de Snowrunning. SUSPÈS. La prova es durà a terme el 12 de desembre

– Primera prova de la 22a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat. AJORNADA
– Primera prova del Circuit Català de Marxa Nòrdica. AJORNADA al 14 de juny
– Segona prova del Circuit Català de Caminades de Resistència. AJORNADA

– Primera prova del Circuit Català d’Escoles de Trail. AJORNADA al 16-18 d’octubre

– Inauguració del nou tram del GR® 92 a les terres de l’Ebre. AJORNAT – Curs de tècnic nivell 1 en marxa nòrdica

– Cursos de promoció Cap de setmana del 21 i 22 de març: – Sisena i setena prova de la 36a Copa FEEC-Ferrino d’Esquí de Muntanya

– Primera prova de la 19a Copa Catalana de Curses per Muntanya. CANCEL·LADA – Tercera i quarta prova del Circuit Català de Caminades de Resistència. AJORNADES – Cavall Bernat

– Cursos de promoció50 Barrancs i 100 Cims

– Totes les activitats de 50 barrancs i 100 cims que es facin en aquest període no seran validades correctament després del confinament decretat des del Govern.Les cobertures de les llicències suspeses

– Després del Decret del Govern de l’Estat d’Alarma poden quedar afectades  les cobertures de l’assegurança de les llicències de la FEEC.

El decret on es demana el confinament de la població fa que qualsevol accident a la muntanya pugui ser considerat com una imprudència.

Podeu consultar l’apartat de la pòlissa ‘Riscos Exclosos’ punt ‘B’ i ‘C’ – pàgina 12.

Remarcar el punt ‘M’ de riscos exclosos en la pòlissa asseguradora on s’explica que: “Un acte d’imprudència o negligència greu de l’assegurat, els accidents provocats intencionadament per l’assegurat, així com els derivats de la seva participació en duels o baralles, sempre que en aquest últim cas no hagi actuat en legítima defensa o en la temptativa de salvament de persones o béns”

Des de la FEEC demanem que tots aquells que tenien prevista una activitat de muntanya prevista per aquests dies l’ajornin. Qualsevol accident podria fer augmentar la greu situació sanitària existent.

Volem recordar també que l’assegurança segueix en funcionament normal a tots aquells països que no es trobin en situació d’Estat d’Alarma.

Tancament dels refugis guardats gestionats per la FEEC 

Leave a comment