34 Marxa Popular de Cardona


Ja s’acosta el dia de la 34a Marxa Popular de Cardona, el proper 11 de juny us hi esperem!!!

Enguany farem un recorregut d’uns 17 km. aproximadament, la sortida serà de la plaça del Vall a les 07.30 ,les inscripcions s’hauran de fer el mateix dia de la marxa de 06.30 a 07.30, recordeu que els socis teniu la marxa gratuïta però haureu d’omplir igualment el full d’inscripció, per la resta de participants el preu és de 10€. Abans de la sortida donarem coca i xocolata desfeta.
Com sempre hi haurà tres controls més el control d’arribada. Una novetat important d’enguany serà que en el segon control, el de l’esmorzar, no donarem gots de plàstic, abans de la sortida us regalarem una tassa i un clauer per que la pugueu penjar a la motxilla o a on calgui.
En el primer control hi haurà aigua (amb càntirs com sempre)
En el segon control, el de l’esmorzar, hi haurà entrepà de botifarra, fruita, refrescos, cervesa, aigua, vi, cafè, tallat, cigaló…
En el típic tercer control hi haurà el meló i la síndria més aigua (en càntirs com sempre)
i a l’arribada hi haurà una aixeta de cervesa fresca gentilesa del Bar-Restaurant El Menut de la La Bauma, més refrescos i un record per tothom.
Tot i que nosaltres us donarem beure en tres punts del recorregut us recomanem que vosaltres també en porteu per tal d’anar-vos hidratant.
També us volem demanar que ens ajudeu a fer-ne el màxim de difusió, així doncs us passem l’enllaç de l’esdeveniment que hem creat al facebook, convideu-hi les vostres amistats i que aquestes hi convidin les seves i …
Nota: informar que la Marxa Popular passa per camins públics i privats i, que en aquests últims, hem hagut de demanar permís als propietaris. Per tant no haurien de ser de pública concurrència en els dies previs i posteriors a la Marxa Popular.

Leave a comment