Pirinés Epic Trail


4 camàlics del CEC. I de PC. Mundo , en David, en Josep Mª, en Joan i en Pep acabem de assolir amb èxit una de les rutes de btt del Pirineu més dures i espectaculars, la Pirines Epic Trail , Impressionant … !!! son 235 km. i 6.500 m. de desnivell acumulat pels voltants del cor dels Pirineus , el Possets i el massís de la Maladeta.
Hem arribat molt feliços i emocionats per la espectacularitat de l’entorn més autèntic del Pirineu, però també esgotats de la experiència mes dura que hem suportat a nivell físic i psíquic: molt cansament acumulat,moltes hores sobre la bici rodant entre 1000 m. i 2300 m. de alçada, rampes duríssimes … hem arribat al 27 – 28 % a Cerler, calor … , total , que la PIRINÉS EPIC TRAIL fa honor al seu nom. Molt recomanable pel qui estigui preparat per guanyar-se els kms en cada pedalada, ja que no és una ruta rodadora.

Leave a comment