SkyRace Comapedrosa


Participació del camàlic Jaume Marsinyach Dominguez a la SkyRace Comapedrosa, prova puntuable al circuit Sky de les Skyrunner World Series,​ ​les SkyRunner National Series Spain-Andorra-Portugal i puntuable per la Copa d’Andorra de Curses de Muntanya i aquesta edició amb la novetat  de la participació de les millors joves promeses que es disputaran el Youth World Championsip​, això ha fet que la cursa hagi comptat una altra vegada amb la participació ​de tota l’elit mundial de l’Skyrunning en una concentració sense precedents pel que fa a la qualitat i quantitat d’atletes amb opcions reals de victòria.​
El Jaume ha fet el recorregut de 21 km i 2300m de desnivell positiu en un temps de 3h 47′ quedant el 76è de la general i el 58è de la seva categoria.
 
Enhorabona Jaume pel bon paper en aquesta dura prova

Leave a comment