Preus Llicències 2016


Us informem dels preus de les llicències federatives per la temporada 2016 que ja es poden tramitar. Els que hi estigueu interessats haureu de fer un ingrés al número de compte del Centre Excursionista de Cardona (Catalunya Caixa) amb la quantitat corresponent a la modalitat de llicència que us interessi. Cal fer-hi constar el vostre nom i cognoms i per la quantitat ingressada ja sabrem quina modalitat de llicència voleu.
Quan feu l’ingrés agrairíem ens envieu un correu per, així tan aviat com en tinguem coneixement, poder fer la tramitació. (camalics@gmail.com)
Un cop fets tots els tràmits i la FEEC ens envii les llicències us la farem arribar el més ràpid possible.
També dir-vos que si teniu alguna modificació en les vostres dades ens ho feu saber i si us volguéssiu donar de baixa també, ja que un rebut retornat ens suposa una despesa innecessària i no desitjada
Llicències sub 14 i sub 17
Llicències sub 18 i Majors

Per últim us fem saber que per la 3a Marxa del Setge, com que serà prova puntuable per la 19a Copa Catalana de Marxes de Resistència, la FEEC obliga a que la primera setmana d’inscripcions estigui reservada només a Federats, o sigui que si us voleu federar i participar a la marxa del setge us aconsellem que us federeu el més aviat possible per tal de poder-vos inscriure la primera setmana.

Leave a comment