II a Cursa d’orientació de Cardona


6 anys després, torna l’orientació a Cardona, el Club Orientació Berguedà, amb la col·laboració dels Camàlics i de l’Ajuntament de Cardona, organitzen la segona cursa d’orientació de Cardona el proper diumenge 20 de març. La cursa de Cardona forma part de la Lliga Berguedà-O 2016.
Serà una cursa de caire popular, on tothom hi pot participar. Hi haurà un total de 6 circuits, des dels més exigents fins a circuits pels nens més petits. Si no has fet mai una cursa d’orientació no pateixis, trobaràs un circuit adaptat al teu nivell.
La cursa començarà a partir de les 10 del matí, moment que començaran a sortir els primers participants. Es podrà sortir a l’hora que es vulgui, des de les 10 fins les 11 aprox, i es podrà fer sol o en parella.
El lloc de trobada serà a la Plaça de la Fira, lloc on començarà i acabarà la cursa de tots els circuits.
El preu normal és de 6€, però pels socis dels Camàlics i del Club Orientació Berguedà és 4€. Si no teniu assegurança d’orientació (la FEEC no val) haureu de fer una assegurança temporal (1€).
Recomanem fer la inscripció anticipadament, doncs així us assegureu tenir mapa. Si voleu, però, també us podreu inscriure el mateix dia de la cursa. Això sí, fins a esgotar els mapes impresos.
Tota la informació i inscripcions on-line en el següent enllaç:

http://lligaberguedao.blogspot.com.es/p/cursa-cardona.html

Animeu-vos! Passareu un matí diferent i divertit!

Camàlics i COB

Leave a comment