camàlics a UTMB Vall d’Aran i a l’Skyrace d’Arinsal


El cap de setmana del 9, 10 i 11 de juliol, el Centre Excursionista de Cardona ha tingut representació en dues de les modalitats de la VAL D’ARAN by UTMB, una de les proves més esperades del calendari internacional, sobretot en el món de la ultra distància i la muntanya.
El Jaume Asensio ha corregut la PDA, una prova de 55km i 3.100m D+ que ha realitzat en un temps de 9h 08′ i el Manolo Rodríguez que ha corregut en la prova reina, la VDA de 162 km i 10.700m D+ que fa la volta a la Val d’Aran, finalitzant en 36h 10′ baixant en quatre hores el temps que havia previst.
Enhorabona camàlics.

Per altre banda, també hi ha hagut representació del Centre Excursionista de Cardona a la SKYRACE®️ ARINSAL, (25 de juliol) una cursa de 18,6 km i 1.456 m D+ amb sortida i arribada a Arinsal i amb el Pic de les Fonts com a punt més alt.
Els camàlics Laura Badia i Pere Sunyer han fet un excel·lent paper on el Pere a més a pujat al tercer calaix del podi en categoria júnior.

Enhorabona camàlics!!! 👏👏👏👏👏
SOU MOLT GRANS!!!