Llicències federatives 2022


Us informem que el proper divendres 10 de desembre a partir de les 9h la FEEC inicia la nova temporada de llicències per al 2022, així doncs a partir de divendres podem començar a tramitar llicències.

  • La validesa de la llicència de 2021 expira el 31 de desembre de 2021.
  • La llicència del 2022 serà vàlida a partir de l’1 de gener encara que s’hagi expedit abans.
  • La llicència del 2022 tindrà validesa fins al 31 de desembre de 2022.

Els que estigueu interessats en fer la llicència heu de saber que ho farem com sempre, heu de fer un ingrés al nostre número de compte amb la quantitat corresponent a la modalitat de llicència desitjada, feu-hi constar el nom i cognoms de la persona a la qual se li hagi de tramitar la llicència, un cop fet aquest ingrés, nosaltres farem els tràmits i la pagarem a la FEEC, quan ens arribi, us la farem arribar el més aviat possible a la vostra destinació.

Per qualsevol dubte que tingueu poseu-vos en contacte amb nosaltres
.