Documental Llum i llibertat


El proper divendres 27 de maig, es projectarà al teatre Els Catòlics de Cardona el documental Llum i Llibertat, que ens explica l’acció que es va dur a terme des del capvespre del dia 30 de setembre fins a la matinada de l’1 d’octubre de 2019, on mitjançant l’esforç col·lectiu es van il·luminar cent trenta-una agulles del massís de Montserrat, per recordar els cent trenta-un presidents de la Generalitat de Catalunya, per reclamar la llibertat del nostre país.

El Centre Excursionista de Cardona i va prendre part il·luminant l’agulla de La Miranda dels Ecos.

Seguidament, col·loqui i presentació de la iniciativa “Via Pirinenca”, on bascos i catalans Il·luminarem simultàniament més de 300 cims al llarg de tot el Pirineu, el pròxim 2 de juliol de 2022. Utilitzant fanals especials i llanternes frontals, crearem una línia de llum que recorrerà els Pirineus, per a reivindicar el dret d’autodeterminació dels pobles.

L’acte està organitzat pel Centre Excursionista de Cardona amb la col·laboració del Cinema Amateur Cardoní.