14a Caminada Històrica de Cardona


Aquest diumenge 18 de setembre farem la 14a Caminada Històrica de la Guerra de Successió emmarcada dintre dels actes de l’aplec que organitza l’Associació Cultural 18 de Setembre.

La sortida la farem a les 8.00 des del pont de Malagarriga, on tenim lloc per deixar-hi els vehicles. El recorregut en principi és lineal, és a dir, pujarem i baixarem pel mateix lloc, aproximadament 4,2 km fins al pla de les Bruixes, on gaudirem d’unes vistes excepcionals per què en Jaume Barberà ens pugui fer cinc cèntims del setge de Cardona de 1711, en aquest punt també aprofitarem per esmorzar, important, cadascú s’ha de portar el seu avituallament, tot i així, alguna coseta hi haurà. Un cop finalitzats els comentaris i l’esmorzar, tornarem al pont de Malagarriga desfent el camí de pujada, a tenir en compte que en 4 km farem 300 metres de desnivell positiu.

El total de la caminada són 8,5 quilòmetres.

Recordeu portar calçat i roba adients per a l’activitat.

No cal fer inscripció, l’activitat és gratuïta per a tothom.