Llicències Federatives 2023


Us informem que a partir d’avui es poden començar a tramitar les llicències per al 2023.

  • La validesa de la llicència de 2022 expira el 31 de desembre de 2022.
  • La llicència del 2023 serà vàlida a partir de l’1 de gener encara que s’hagi expedit abans.
  • La llicència del 2023 tindrà validesa fins al 31 de desembre de 2023.

Els que estigueu interessats en fer la llicència heu de saber que ho farem com sempre, heu de fer un ingrés al nostre número de compte amb la quantitat corresponent a la modalitat de llicència desitjada, feu-hi constar el nom i cognoms de la persona a la qual se li hagi de tramitar la llicència, un cop fet aquest ingrés, nosaltres farem els tràmits i la pagarem a la FEEC, quan ens arribi, us la farem arribar el més aviat possible a la vostra destinació.