Vertical Sobrepuny


Bona jornada la d’ahir pels representants del Centre Excursionista de Cardona, als dos camàlics que ens van representar en el Trail del Montseny hi hem de sumar els dos que a la tarda ens van representar a la Vertical Sobrepuny, els Jaume Marsinyach pare i fill, van destacar fent un gran paper a la segona prova de la Copa Catalana de Curses Verticals, una dura cursa que surt de la població de La Nou de Berguedà per assolir el cim del Sobrepuny (1653 m.), superant un total de 800 metres de desnivell positiu en tan sols 3,8 quilòmetres. La meteorologia durant el desenvolupament de la vertical va portar neu de forma suau al cim del Sobrepuny, afegint-hi una dificultat més. Aquesta cursa vertical ha comptat amb un gran nivell dels participants cosa que fa encara més meritòria la participació dels nostres.
El Jaume Marsinyach (fill) va quedar 11è de la seva categoria (senior masc.), amb un temps de 36′ 35” i el Jaume Marsinyach (pare) un meritori 1r lloc de la seva categoria (master masc.).

Enhorabona a tots dos!!

Leave a comment